KONTAKT OS HER:
Revitax
Ewaldsgade 5
2200 København N


Tlf: 33 91 22 01
CVR: 10068851

revitax@revitax.com


MEDARBEJDERE:
Klik her >>



VIL DU KONTAKTES:
Udfyld venligst nedenstående

kontaktformular:

 
 
 

Moms ved salg af fast ejendom

(23. november 2017 08:59)
Moms ved salg af fast ejendom har været et særdeles aktuelt emne siden reglerne om moms på salg af byggegrunde og nye bygninger blev indført i 2011.

Publikationen giver en grundig gennemgang af, hvornår der skal afregnes moms ved salg af fast ejendom i form af byggegrunde og nye bygninger. Gennemgangen suppleres med en række praktiske eksempler. Endvidere redegøres der for momsfradragsretten i forbindelse med salg af fast ejendom.
 
Der er mulighed for egen for- og bagside på pdf-filen. Pdf-filen bliver opdateret hvert år i oktober. Ved bestilling af pdf-filen tegnes samtidig abonnement på den årlige opdatering. Hvis man i forbindelse med en opdatering har ændringer til for- og bagside, skal disse ændringer meddeles senest den 10. oktober i året inden opdateringen, næste gang den 10. oktober 2018. Prisen for pdf-filen er 6.000 kr. ekskl. moms (engangsudgift) Abonnementspris for årlig opdatering 2.200 kr. ekskl. moms (årligt) Abonnementet kan opsiges løbende, dog senest den 10. oktober, hvis det skal have virkning for først kommende opdatering.
Du kan bestille den senest opdaterede udgave ved at trykke her.
Skatterådgivning København | Skatterådgiver siden 1987
UK Version