KONTAKT OS HER:
Revitax
Ewaldsgade 5
2200 København N


Tlf: 33 91 22 01
CVR: 10068851

revitax@revitax.com


MEDARBEJDERE:
Klik her >>VIL DU KONTAKTES:
Udfyld venligst nedenstående

kontaktformular:

 
 
 

Om Revitax

Historie
Revitax blev stiftet i 1987 af tidligere skatteminister Isi Foighel og fusionerede i 2001 med Moore Stephens. Siden da har firmaet været ejet af en række revisionsfirmaer og direktør og cand.jur. Frode Holm.
 
Fra starten har det været firmaets politik kun at ansætte erfarne og velanskrevne rådgivere fra systemet eller fra det private erhvervsliv. Firmaet har derfor altid haft et meget stort kontaktnet i Danmark.
 
Samtidig har firmaet vedvarende kunnet rådgive og føre sager effektivt og til særdeles konkurrencedygtige priser på baggrund af et solidt kendskab til reglerne og praksis.
 
Dette gælder også i internationale forhold i og med, at vores udenlandske kontaktnet dækker globalt via vores samarbejde med Moore Stephens og PkF.
 
Revitax har dermed i alle årene været et særdeles succesrigt alternativ til ”de 4 store”.
 
 
Vores vision
Skarpere
Det, vi skriver, skal være til at forstå for vores kunder og deres klienter. Al vores kommunikation skal derfor være klart formuleret og i nødvendigt omfang illustreret med eksempler og illustrationer. Det nytter jo ikke at have verdens bedste budskab, hvis ingen forstår det.

Hurtigere
Information om skattelovgivning skal kommunikeres hurtigt ud til vores kunder, således at de altid er først på banen med relevant information til deres klienter.

Rådgivning om konkrete tiltag skal leveres hurtigt ud til vores kunder, således at de altid lever op til de forpligtelser, som de har over for deres klienter.

Vi må aldrig overskride en tidsfrist i en klagesag.

Bedre
Vi skal være i stand til at matche de bedste teknikere på markedet. Samtidig skal vi ikke være så specialiserede, at vi mister overblikket.

Billigere
Vores viden er ikke gratis. Men vi vil være billigere end "de andre" via en kombination af gode arbejdsvaner og en rimelig timepris.
 

Skatterådgivning København | Skatterådgiver siden 1987
UK Version